ZOTKINI TALENTI 2018


13. 06. 2018 11:41:04

Na prireditvi ZOTKINI TALENTI 2018, ki je bila v soboto, 9. junija, so počastili vse najboljše mlade talente, ki so se s svojim znanjem, sposobnostmi, inovativnostjo in ustvarjalnostjo izkazali na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev. Zbrane je najprej nagovoril dr. Tomaž Boh, državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, ki se je mladim talentom zahvalil, da prepoznavajo znanje kot nekaj pomembnega, kot nekaj, kar jim bo v življenju pomagalo doseči njihove cilje, njihove sanje.
Prof. dr. József Györkös, direktor Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS, je mladim talentom, zbranim na odru Gallusove dvorane, povedal: »V letošnjem letu ste bili zelo uspešni, zato ste se tudi uvrstili na oder Zotkinih talentov. Pomembno je, da vsi izražate potencial, moč, voljo in željo, da uspešno delate naprej. V imenu ARRS resnično upam, da se bomo čez leta ponovno srečali.«

Med dobitniki zlatih priznanj iz našega gibanja so bili Benjamina Breznikar, David Kosi, Tjaš Paradiž, Jaka Vitko, David Vajdec in Luka Hergold.


Vsem dobitnikom iskreno čestitamo.