Objava rezultatov


01. 04. 2020 17:34:58

Gibanje Mladi raziskovalci za razvoj Šaleške doline je na vrhuncu svoje poti. Zaradi pandemije koronavirusa smo prvič morali odpovedati zaključno prireditev. Vendar se ne predamo in smo s pomočjo Radia Velenje ter dijakov Elektro in računalniške šole v sredo, 1. aprila 2020, ob 17. uri javno objavili rezultate kar po radiu.

V priloženih datotekah najdete vse prejemnike priznanj kot tudi nagrajene naloge. Hkrati pa je objavljen seznam nalog, ki se bodo udeležile državnega srečanja. Termini še niso znani, ko bodo, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Seveda ne smemo pozabiti še na prejemnika skulpture Bergmandeljca. Člani programskega sveta smo se odločili, da skulpturo Bergmandeljca podelimo Elektro in računalniški šoli Šolskega centra Velenje za večletno in zelo uspešno delovanje v gibanju. Sodelovanje šole je v gibanju zelo izstopajoče, tako po številu izdelanih nalog, kot tudi kakovosti in uspešnosti na regijskem, državnem in tudi mednarodnem nivoju. Šola vlaga v sodobno opremo, izboljšuje pogoje dela in vzpodbuja inovativno, kreativno in ustvarjalno-raziskovalno dejavnost tako pri dijakih, kot tudi pri mentorjih. S tem ustvarja odlične pogoje za delo in je lepa popotnica na njihovi nadaljnji življenjski poti. Skulpturo jim bomo izročili na prihodnji javni prireditvi.

Raziskovanje ni ravno mačji kašelj. To je trdo delo, ki zahteva veliko časa, znanja, usklajevanja, potrpljenja in še kaj.  Zato raziskujte še naprej ter trite orehe in uživajte ob odkrivanju njegovega jedra – dobrega ali slabega. 

Iskrene čestitke vsem.


Priloge: